logo
Raadhuisplein 58A | 2922 AH | Krimpen Aan Den Ijssel T: 0180-511755 | E: info@gebrdeblock.nl

Sparen terwijl je boodschappen doet

Geplaatst op 25 May 2020 om 12:05 door Simone Tuinenburg

3069 keer gelezen

Vanaf 1 juni kan je koopzegels sparen in de AH app en een rendement tot 6% op hun spaargeld behalen. De zegels van € 0,10 cent worden na aankoop automatisch bijgeschreven in de AH app, die een handig overzicht geeft van de gespaarde zegels. Bij een vol digitaal boekje ontvangen klanten het ingelegde bedrag plus 6% rente.

Vorige zomer introduceerde we al digitaal sparen tijdens spaaracties. Vanaf 1 juni kunnen klanten met een persoonlijke Bonuskaart de vertrouwde koopzegels digitaal sparen. Geen losse zegels meer in je portemonnee en geen spaarboekjes die kwijt kunnen raken. Digitaal sparen is niet alleen gemakkelijk, het bespaart ook papier en is daarmee milieuvriendelijker.

Koopzegels sparen in de AH app werkt heel eenvoudig:
1. Je meldt je aan in de AH app en sparen dan direct automatisch bij het boodschappen doen.

2. Bij elke euro die je besteedt bij Albert Heijn – in de winkel of op ah.nl - kan je een koopzegel kopen ter waarde van € 0,10.

3. Bij het scannen van de persoonlijke Bonuskaart bij de kassa worden de zegels automatisch bijgeschreven in het koopzegeloverzicht in de AH app.

Bij een vol boekje met 490 zegels (€ 49,-) ontvang je € 52,-. Dat is € 3,- winst en dus 6% rente. Met de introductie van digitaal sparen stapt Albert Heijn over op een volledig digitaal koopzegel-spaarprogramma. De bestaande koopzegels en spaarboekjes worden afgebouwd. Heb je nog een incompleet zegelboekje, die kan je t/m 31 december 2020 vol maken.

Albert Heijn maakt volop gebruik van nieuwe technologieën om boodschappen doen en koken makkelijker te maken. Er worden voortdurend nieuwe digitale oplossingen ontwikkeld, getest en uitgerold. De lancering van digitaal koopzegels sparen in de AH app is weer een volgende stap.

Reageren