Bekijk
Raadhuisplein 58A | 2922 AH | Krimpen Aan Den Ijssel T: 0180-511755 | E: info@gebrdeblock.nl
Laatste nieuws
Meer blogsOntdek de vernieuwde broodafdeling bij Albert Heijn
Geplaatst op 3 November 2020 om 08:30 door Simone Tuinenburg
2822 keer gelezen
Bakkers van Albert Heijn zorgen voor nieuwe broden
Albert Heijn heeft nieuwe broden onder de naam Klassiek Rond geïntroduceerd. Deze broden, die verkrijgbaar zijn in de varianten wit, bruin en volkoren, hebben een krokante korst en een zachte luchtige structuur en blijven lekker lang mals. De broden hebben een mooie klassieke boterhamvorm en passen perfect in de lunchtrommel. Het gewone bakkersbrood voor iedereen voor elke dag.
Daarnaast zijn alle Liefde&Passie broden verbeterd in receptuur waardoor ze nog lekkerder zijn. Bij het bakproces wordt gebruik gemaakt van desem. Dit brooddeeg wordt minimaal 24 uur op smaak gebracht en wordt gebakken met alleen natuurlijke ingrediënten. De speciaal geselecteerde bloem en meel zorgen uiteindelijk voor veel smaak, een ruig uiterlijk en een verse binnenkant. Door de Liefde&Passie broden op een stenen ovenvloer zonder blik te bakken, ontstaat de unieke vorm. Er liggen drie nieuwe Liefde&Passie broden in de schappen. Met twee volkoren en één pompoen variant is er nu nog meer keus. En ook de Les Pains broden en Tijgerbroden zijn in receptuur verbeterd.
Albert Heijn heeft altijd het lekkerste bakkersbrood voor iedereen.
Albert Heijn heeft nieuwe broden onder de naam Klassiek Rond geïntroduceerd. Deze broden, die verkrijgbaar zijn in de varianten wit, bruin en volkoren, hebben een krokante korst en een zachte luchtige structuur en blijven lekker lang mals. De broden hebben een mooie klassieke boterhamvorm en passen perfect in de lunchtrommel. Het gewone bakkersbrood voor iedereen voor elke dag.
Daarnaast zijn alle Liefde&Passie broden verbeterd in receptuur waardoor ze nog lekkerder zijn. Bij het bakproces wordt gebruik gemaakt van desem. Dit brooddeeg wordt minimaal 24 uur op smaak gebracht en wordt gebakken met alleen natuurlijke ingrediënten. De speciaal geselecteerde bloem en meel zorgen uiteindelijk voor veel smaak, een ruig uiterlijk en een verse binnenkant. Door de Liefde&Passie broden op een stenen ovenvloer zonder blik te bakken, ontstaat de unieke vorm. Er liggen drie nieuwe Liefde&Passie broden in de schappen. Met twee volkoren en één pompoen variant is er nu nog meer keus. En ook de Les Pains broden en Tijgerbroden zijn in receptuur verbeterd.
Albert Heijn heeft altijd het lekkerste bakkersbrood voor iedereen.
Reageren
Andere blog berichten
- Consumenten vinden Albert Heijn opnieuw meest duurzame supermarkt14 April 2022 om 15:49
- Consumenten vinden Albert Heijn opnieuw meest duurzame supermarkt14 April 2022 om 15:48
- Albert Heijn zet standaard op plantaardige voeding14 March 2022 om 10:55
- Albert Heijn start met volgende stap van geleidelijke invoering Nutri-Score 4 January 2022 om 14:42
- Zoete aardappelen uit Nederland bij Albert Heijn 1 December 2021 om 16:05
- Sponsoractie Voetbalpassie van Albert Heijn en KNVB levert 1,6 miljoen euro op voor amateurclubs in Nederland13 October 2021 om 18:40
- AH-gehakt van bakje naar zakje: jaarlijks 500.000 kilo minder plastic21 September 2021 om 11:05
- Nieuwe houdbare plantaardige zuivelalternatieven bij Albert Heijn 9 August 2021 om 16:58
- Nieuwe houdbare plantaardige zuivelalternatieven bij Albert Heijn 9 August 2021 om 16:58
- Albert Heijn introduceert digitale kassabon 3 August 2021 om 13:25