logo
Raadhuisplein 58A | 2922 AH | Krimpen Aan Den Ijssel T: 0180-511755 | E: info@gebrdeblock.nl

We breiden ons assortiment van de internationale keuken flink uit

Geplaatst op 5 May 2021 om 16:10 door Simone Tuinenburg

2286 keer gelezen

We zien dat klanten interesse hebben om vaker nieuwe internationale gerechten te willen koken. Albert Heijn loopt voorop in de meeste keuze voor internationale gerechten, lekker, gemakkelijk en betaalbaar en gaat haar klanten nu nóg meer inspireren door het assortiment van de internationale keuken fors uit te breiden.

Steeds meer mensen omarmen gerechten als rendang, curry’s, pad thai, poké bowls, burrito’s, enchilada’s, couscous, shakshuka en ga zo maar door. Ook dips en sauzen als hummus, harissa, mahumarra en guacamole zijn niet meer weg te denken uit de keuken, net als de meer exotische kruiden uit de internationale keuken.

Albert Heijn breidt het assortiment uit met ruim 125 nieuwe producten

Verspakketten
Verspakketten zijn onder klanten al jaren een hit waarmee Albert Heijn het klanten extra makkelijk maakt om een lekker gerecht op tafel te zetten. Zo komen er ruim tien nieuwe verspakketten in het schap zoals Tom Kha Kai, Libanese pita, Rode curry en gesneden verspakketten zoals milde groene curry, een poké bowl, Beef teryiaki, Shakshuka en Mexicaanse wraps worden toegevoegd.

Verse kruiden
Ook zijn er vijf nieuwe verse kruiden zoals Thaise basilicum, currybladeren, Oosterse kruidenmix, Mexicaanse kruidenmix en verse Laos aan het assortiment toegevoegd.

Vers maaltijden
Vanuit de internationale keuken voegt Albert Heijn zes nieuwe vers maaltijden toe aan het assortiment. Zoals Teriyaki kip, Pad Thai met garnalen, Tikka masala, Tex mex chili, een Nacho Kit en Empanada.

foto: Albert Heijn

Reageren